932 954 545

Hem llançat un especial sobre el nostre Servei de Telemetria on resumim les principals fites de la nostra solució per a Hostaleria. El Servei, que ofereix informació en temps real sobre l’estat de les màquines de carrer, facilita determinar el moment idoni per recaptar, establir rutes a conveniència, evitar parades per descàrregues de Hopper i ofereix altres dades de joc en temps real.

Gràcies a aquesta comunicació especial recuperem el webinar de Presentació del Servei de Telemetria per a Hostaleria d’IPS que es pot veure en el següent enllaç: veure webinar.

Podem tornar a llegir l’article ‘Telemetria i IOT, canvi de paradigma en el nostre sector’.

És possible consultar de nou les entrevistes a Ricard Vilaró, product owner de la solució, i Eduard Martí, director comercial d’IPS:

Vilaró: “La innovació en aquest projecte ens ha permès trobar la combinació perfecta entre el maquinari i les funcionalitats”.

Martí: “Amb l’App de Recaptació sabem com recaptar d’una manera actualitzada i eficient. I amb el Servei de telemetria, quan i on fer-ho”.

I fullejar l’article amb els casos d’èxit de Josterfer i Serkusa, dues companyies que porten setmanes treballant amb el Servei de Telemetria d’IPS.

A IPS som una companyia que aposta per la tecnologia i la innovació oferint solucions d’alt valor afegit per a les empreses de el sector com el Servei de Telemetria per a Hostaleria. Més de 35 anys de dedicació exclusiva a el món del recreatiu avalen la nostra trajectòria i acompliment.

Share This