932 954 545

Servei de consultoria

A IPS desenvolupem solucions informàtiques globals que garanteixen una gestió òptima de l’empresa operadora independentment del volum i de l’àrea de negoci. 

La nostra llarga experiència i especialització en el sector ens converteix en un aliat clau per acompanyar les empreses operadores i assegurar un funcionament optimitzat que contribueixi a la rendibilitat de la companyia. 

Les solucions informàtiques que oferim porten associat el servei de Consultoria que s’incorpora en qualsevol moment del desenvolupament del seu negoci. 

Comptem amb un equip especialitzat en la gestió de projectes i la instal·lació de software que l’assessorarà de manera individual i personalitzada al llarg de tot el procés. 

L’acompanyem en la seva implantació per a obtenir el millor rendiment de les solucions adquirides.

L’ajudem a revisar els seus processos clau, analitzar-los i planificar estratègies de canvi amb l’objectiu de disposar d’una organització efectiva i eficient. A més, l’acompanyem en el seguiment i l’avaluació del canvi. 

Si vol evolucionar l’empresa operadora cap a la captura de dades fiable i disposar d’informació veraç, l’assessorem en cada una de les fases del procés de transformació del seu negoci perquè tingui la seguretat i la confiança d’obtenir els resultats desitjats. 

Consultories d’èxit ja realitzades entre els nostres clients: 

Z

Millores en el control i gestió de l’efectiu a les sales. 

Z

Transformació cap a la captura electrònica de dades en hosteleria. 

Z

Assessoria d’analítica de dades de l’explotació. 

La seva empresa creixerà en el moment i la forma que vostè desitgi i sempre amb la millor orientació

Share This