DinamiaCard

DinamiaCard és un sistema integral de gestió d’admissió, fidelització i cashless per a salons de joc i bingos. Està format per tres mòduls que s’implanten de forma independent o conjunta:

 

ADMISSIÓ

Mòdul complet que permet la identificació ràpida i poc invasiva dels clients a través de l’escaneig automàtic d’un document oficial (DNI, NIE, passaport). Està integrat amb els fitxers de prohibits de la comunitat autònoma corresponent.

A més del control de l’usuari, el seu registre i l’obertura de la seva fitxa de client, el mòdul d’admissió facilita el control d’aforament de la sala, la gestió de l’abonament de l’aparcament mitjançant la impressió d’un tiquet i la creació de sorteigs i impressió de participacions. Totes aquestes dades estan disponibles a través de llistats d’assistència, estadístiques, comparatives, etc., que es poden exportar i imprimir.

Disposa també d’una mode d’emergència per garantir sempre el registre de l’admissió.

FIDELITZACIÓ

Eina per a la presa de decisions estratègiques en l’àmbit del màrqueting de client. Permet conèixer als usuaris per a planificar accions de fidelització personalitzades (promocions, campanyes, etc.) i possibilita que el jugador interactuï amb el sistema a través de la targeta que acumula punts amb qualsevol activitat que l’operador imagini.

L’alta es produeix de manera immediata si es compta amb el Mòdul d’admissió. L’administrador pot accedir a llistats sobre la quantitat de diners jugats, en quines màquines, en quins horaris, els premis entregats, etc.

Dins del mòdul de fidelització s’ofereixen diferents elements personalitzables amb el disseny corporatiu desitjat: targeta de fidelització, quiosc (per a la consulta de punts, del catàleg i la petició d’articles), terminals de màquines, etc.

CASHLESS

Sistema d’ingrés dels premis a la targeta de client que permet un reintegrament gradual a disposició del client des del quiosc i la màquina de canvi, fet que garanteix l’autonomia del jugador. A més, augmenta la seguretat per als seus clients, l’efectiu es queda a la sala i és compatible amb sistemes TITO.

Targeta moneder

Targeta moneder integrada amb la targeta de fidelització.

La solució es basa en el Quiosc. Allà es consulten els punts, l’efectiu i el catàleg de regals.

Sistema de gestió d’admissió, fidelització i cashless per a bingos i sales de joc

Share This