932 954 545

Compromesos amb el nostre equip

A IPS confiem en el nostre equip perquè és el que ens fa únics i grans. Volem que totes les persones aportin a l’organització el millor de si mateixes i per això treballem amb l’objectiu de crear un espai mixt de treball, desenvolupament personal, respecte i convivència, en el qual la igualtat d’oportunitats s’incorpori com a valor tangible en els aspectes organitzatius, quotidians i estratègics.

Com a empresa de solucions informàtiques, IPS treballa amb la darrera tecnologia, elabora productes d’alta qualitat i ofereix un servei excel·lent a les empreses destinatàries. Els productes i serveis es troben immersos en un procés constant de millora per a garantir l’obtenció dels millors resultats. A més, treballem dins un marc de qualitat general i de millora contínua, sempre enfocats en la consecució d’uns objectius reptadors, clars i mesurables, alineats amb les polítiques i l’estratègia de l’organització.

IPS aposta pel treball en equip, la formació continuada, la millora dels processos i l’autonomia i responsabilitat de totes les persones. La voluntat d’IPS és que tots els seus integrants es beneficiïn de les polítiques de desenvolupament professional.

Apostem per ser responsables amb la societat i el nostre entorn, per això la nostra conscienciació pel medi ambient ens impulsa a dur a terme accions a favor del reciclatge i del consum eficient dels recursos naturals i energètics. 

10 motius per treballar a IPS

Formaràs part d’una de les empreses líders del sector.

Treballaràs amb la tecnologia més actualitzada del mercat.

T’integraràs en un projecte amb polítiques de qualitat interna i externa.

Gaudiràs d’un bon ambient de treball en unes instal·lacions àmplies i amb vistes.

Treballaràs en unes oficines ben connectades i amb una bona localització.

Compartiràs polítiques internes de comunicació i de treball en equip.

Et beneficiaràs d’un elaborat pla d’igualtat professional. 

Diposaràs de formació contínua subvencionada per l’empresa.

Gaudiràs d’horari flexible tant en l’entrada com en la sortida. 

Tindràs a la teva disposició productes de cortesia a la nostra cuina com ara cafè i galetes, entre d’altres. 

Pla d’igualtat d’IPS / NEOPSI

Share This