El #webinarIPS sobre els mètodes de pagament alternatius va generar una gran expectació entre tots els assistents. L’esdeveniment, celebrat en línia el dimecres 14 de setembre, va reunir un elevat nombre d’interessats en conèixer la integració de les múltiples opcions de pagament amb el sistema de gestió centralitzada de salons que oferim. Una oportunitat única per veure en directe el funcionament dels sistemes.

Alejandro Cereto, executiu de comptes, va ser el mestre de cerimònies per a aquesta ocasió i va fer un repàs a l’ampli catàleg de serveis per a salons, bingos i casinos que presentem. Alhora, Josep Mª García, product owner de solucions per a sales, va repassar les integracions dels productes i va fer una prospecció de futur de les novetats que estaran disponibles aquesta tardor, i va tancar la presentació, Josep Prieto, responsable d’implantació i consultoria, destacant els avantatges dels mètodes de pagament alternatius i fent una demostració sobre el seu funcionament.

Sistema TITO, mòdul Cashless i integracions amb altres mètodes de pagament com Paytef o Okto, van ser les qüestions principals que es van abordar al #webinarIPS DinamiaCard i els Mètodes de pagament alternatius.

El vídeo de la xerrada està disponible al següent enllaç i al nostre canal de Youtube.

Share This