Sistema TITO, mòdul Cashless, barreres d’accés físiques i integració de les solucions amb ticketBAI són els principals reclams que presentem a la 10a edició de l’ExpoCongreso Andaluz. L’esdeveniment que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre a Torremolinos és la cita que hem triat per exhibir les nostres darreres novetats per a sales i hostaleria.

Els mètodes de pagament alternatius per a sales, com ara el sistema TITO o el mòdul Cahsless, són noves opcions integrades amb les ja conegudes solucions de gestió integral de salons que permeten reduir la circulació de l’efectiu al local i millorar la seguretat i privadesa dels clients. Les barreres d’accés físiques, obligatòries en determinades comunitats autònomes, ofereixen un servei de control d’accés vinculat al mòdul d’admissió. Aquest sistema és la porta d’entrada a la gestió completa del client a través del programa informàtic. I la incorporació de la facturació amb ticketBAI respon a la necessitat de reportar el control de factures a les diferents administracions de les hisendes forals d’Euskadi.

Aquestes són algunes de les novetats que mostrarem a la fira de Torremolinos. A més, tots els assistents que passin pel nostre estand, el 4A, podran fer demos en directe de tots els serveis que oferim. Una bona ocasió per provar el desenvolupament dels programes que faciliten la gestió centralitzada de tota l’operativa de les empreses del sector.

Antonio Jesús Ruiz, executiu de comptes de la zona d’Andalusia, resumeix els atractius d’IPS en el següent vídeo d’invitació:

Share This