932 954 545

Hem obert convocatòria per a un nou webinar gratuït. En aquesta ocasió, està dedicat en exclusiva a la nostra aplicació de recaptació mòbil. La iniciativa tindrà lloc dimecres 30 de setembre, a través d’una plataforma online, i està oberta a tots els interessats. Els inscrits podran conèixer de primera mà les millores en les funcionalitats i els principals avantatges de recaptar màquines amb l’app de IPS.

La nostra intenció és mostrar, mitjançant un enfocament eminentment pràctic,  els principals avantatges de recaptar màquines amb l’app, repassar totes les seves funcionalitats i destacar els beneficis que pot aportar als recaptadors. També s’aprofundirà en les diferències que ofereix l’aplicació de recaptació mòbil respecte dels terminals portàtils tradicionals.

La sessió comptarà amb un xat en directe on resoldrem  els dubtes de tots els assistents.  Les persones interessades tindran una oportunitat única per a conèixer l’evolució natural dels terminals en aplicacions mòbils que ofereixen més comoditat i competitivitat als usuaris.

El webinar, gratuït previ registre, tindrà lloc el pròxim dimecres 30 de setembre, a les 13.00h. La durada prevista és de 20 minuts.


Per a accedir al webinar podeu registrar-vos fent clic en el següent enllaç: https://bit.ly/3cfb6vW

És moment de descobrir, en temps real, l’operativitat completa de la app de recaptació mòbil per a gaudir dels seus grans avantatges. És el segon webinar que realitzem aquest any després de la gran acollida que va tenir la sessió dedicada al control d’admissió. No us ho podeu perdre!

Share This