932 954 545

El passat 30 de setembre vam organitzar el nostre segon webinar dedicat en exclusiva a l’aplicació de recaptació mòbil. Afrontem aquesta sessió amb l’objectiu principal de desgranar els avantatges i aportacions més rellevants que presenta la nova app respecte al que ja oferien eines de gestió anteriors i per a realitzar també un pràctic repàs a les funcionalitats de l’aplicació.

El primer dels aspectes que vam voler destacar va ser el de la integració de l’aplicació de recaptació mòbil amb la Plataforma màster. Aquesta integració ofereix a l’usuari flexibilitat d’implantació i compatibilitat amb els terminals portàtils. En aquest sentit, informem també sobre la independència i la llibertat d’acció que proporciona l’aplicació respecte al dispositiu en el qual s’utilitza.

En el webinar analitzem com la nova aplicació de recaptació mòbil treballa directament amb la base de dades de l’oficina central pel que qualsevol actualització de dades de la situació d’una màquina estarà a casa i en l’aplicació de recaptació al mateix temps. A més, l’aplicació mòbil ha eliminat la informació no rellevant de les pantalles fent-les més netes i dinàmiques pel que intentem facilitar així el treball del recaptador. En el següent vídeo, podeu veure com es recapta un establiment amb l’app.

Apostem per adaptar-nos a l’evolució del sector del joc. Per aquesta raó, llancem la idea que la nova aplicació de recaptació mòbil ha nascut amb la finalitat de replantejar totes les operatives de treball a les quals ja donaven resposta les funcionalitats dels terminals portàtils.

Estigueu atents a pròximes convocatòries de IPS perquè llançarem noves trobades virtuals per a abordar les temàtiques que resultin de l’interès de les empreses operadores.

Share This