932 954 545

Ja hem publicat a YouTube el vídeo del webinar, del passat 10 de desembre, que vam presentar per a explicar com optimitzar la recaptació en salons. Plantegem les nostres estratègies per a millorar les operatives de les sales a uns assistents que van poder participar després en un taller pràctic de recaptació i liquidació en un escenari predeterminat.

A l’inici, presentem el nostre portfolio dels productes i serveis que hem creat per a gestionar i controlar màquines recreatives. Després, repassem el procés habitual de recaptació d’un saló de principi a fi. Per a això, vam mostrar detalladament les principals funcionalitats de IPS-Control System: una de les nostres solucions més flexibles i completes per a la gestió operativa de la sala.

En el webinar expliquem com IPS-Control System facilita la gestió de la recaptació. En el taller, analitzem molts avantatges que ofereix aquesta solució. Presentem com accelerar el procés de liquidació després de la recaptació. També, vam mostrar com justificar les transaccions a la sala, la seva liquidació i com es poden relacionar aquestes amb l’ingrés en la caixa de l’oficina, entre d’altres utilitats.

La sessió, celebrada en directe, també ens va permetre resoldre els dubtes dels assistents. Per exemple, com gestionar les apostes de les recaptacions i les extraccions bancàries en dies diferents, que sí que permet fer-ho el sistema. I també, quina estructura de hardware necessita la sala, que en aquest cas és un punt de xarxa per màquina i un per a cada ordinador que es vagi a instal·lar en el saló.

Per a veure el vídeo d’aquest últim webinar de IPS podeu fer clic aquí.

Pròximament, llançarem noves trobades virtuals per a abordar les temàtiques que resultin més interessants a les empreses operadores. Us hi esperem!

Share This