932 954 545

Hem obert convocatòria per a un nou webinar gratuït en el qual compartirem com optimitzar la recaptació en salons amb IPS-Control System. Aquesta nova iniciativa tindrà lloc dijous 10 de desembre, a través de la plataforma Microsoft Teams, i està obert a tothom. Les persones que es registrin podran seguir el procés habitual de recaptació i liquidació d’una sala de principi a fi.

El nostre objectiu és mostrar, de la forma més pràctica possible, com dominar el procés de recaptació i liquidació d’una sala de joc amb una de les nostres solucions més flexibles.

Hem plantejat la sessió com un taller en viu en el qual els assistents aprendran a justificar les transaccions en sala i la seva liquidació. Mostrarem com relacionar aquestes transaccions amb l’ingrés en la caixa de l’oficina. Explicarem a més com conèixer el flux d’efectiu dels salons i com substituir els fulls de càlcul per un sistema de gestió més efectiu.

El webinar, gratuït previ registre, tindrà lloc dijous 10 de desembre, a les 12.00h. La durada prevista és de 30 minuts.

Per a accedir al seminari web, podeu registrar-vos fent clic en el següent enllaç: https://bit.ly/3kbv0iw

En aquesta sessió, volem resoldre tots els dubtes sobre el procés de recaptació en sales de joc i ajudar els usuaris a extreure el màxim rendiment de IPS-Control System. Una aplicació que permet la completa gestió econòmica de la sala facilitant el procés de recaptació, assistint a la gestió del flux d’efectiu i la liquidació.

És el tercer webinar que realitzem aquest any després de dedicar les anteriors edicions al control d’admissió i a la nostra app de recaptació mòbil. No us ho podeu perdre!

Share This