932 954 545

Ja tenim disponible el vídeo del webinar ‘Com optimitzar la recaptació amb la nova app’ que vam realitzar el passat 10 de març. En l’esdeveniment en línia, que va comptar amb un gran nombre d’assistents, vam mostrar de manera pràctica l’operativa completa de l’aplicació mòbil d’IPS.

Hem publicat a les xarxes socials el vídeo que mostra el #webinarIPS, on es va poder observar en directe les funcionalitats de l’app, no només les que es troben en la versió actual, sinó també algunes de les que estaran a disposició de tots els usuaris pròximament. Així vam parlar de recaptació, recuperació de préstecs, lliurament de canvis, impressió de tiquets, càrregues d’efectiu i resum d’operacions realitzades, operatives ja disponibles i, també, d’instal·lació de màquines o recaptació de màquines amb el servei de telemetria, totes dues opcions previstes per a la propera versió de l’aplicació.

Josep Prieto, responsable de projectes i consultoria, va ser el protagonista d’aquest taller i l’encarregat de desgranar, pas a pas, totes les funcions que IPS inclou a la seva app. Eduard Martí, director comercial, i Ricard Vilaró, product owner, van acompanyar a Prieto amb una explicació completa sobre l’empresa, els seus productes i serveis i el full de ruta d’aquest producte de recaptació. A l’acabar, els assistents van tenir l’oportunitat de participar en directe enviant preguntes i comentaris sobre tot el que s’ha exposat. Temes com la seguretat, la ubicació de les dades, la resolució d’avaries o la recaptació de màquines de diferents empreses van ser alguns dels dubtes que es van resoldre.

La nostra aplicació de recaptació mòbil és una solució que ofereix llibertat, seguretat i informació en temps real. Millora l’operativa dels terminals portàtils per adaptar-se a les avantatges que ofereixen les noves tecnologies i així facilitar i fer més còmode el treball de les empreses operadores. La seva integració amb la Plataforma màster garanteix, a més, l’obtenció de multitud de dades l’anàlisi de les quals permet prendre decisions dirigides a la millora de la gestió diària de l’operadora.

El vídeo del webinar ‘Com optimitzar la recaptació amb la nova app’ es pot consultar al següent enllaç:

Seguim treballant en nous #webinarIPS sobre els nostres serveis que es centraran en explicar les novetats i millores dels serveis per a hostaleria i sales.

Share This