932 954 545

Publiquem el vídeo resum de la nostra participació a la Feria Internacional del Juego de Madrid, que va tenir lloc del 15 al 17 de març.

El clip posa el focus d’atenció al nostre gran equip humà que es va reunir a l’esdeveniment per comunicar a tots els assistents les novetats dels productes i serveis tant per a l’àmbit de sales com d’hostaleria.

Una imatge moderna, dinàmica i atractiva resumeix diferents moments clau nostres durant la fira: celebracions de l’AgoraIPS, presentacions de producte, demostracions de serveis i xerrades amb visitants.

Entre les novetats que hem presentat en aquesta edició, on ens hem mostrat en un format de doble estand, van ser: els mètodes de pagament alternatius, com cashless, TITO o la integració d’eWallets, la gestió integral del client amb els mòduls d’admissió, fidelització i cashless de DinamiaCard, la gestió centralitzada de tota l’operativa (hostaleria i sales) en una única plataforma, la Plataforma màster, la gestió completa d’avisos i avaries que transformen l’aplicació de recaptació mòbil en l’eina definitiva per a tècnics i mecànics i la possibilitat de millorar les rutes de recaptació gràcies al Servei de Telemetria per a Hostaleria.

Va ser el Kit Digital, la possibilitat de contractar els serveis d’IPS gràcies a una subvenció a fons perdut de fins a 12.000 €, el que va despertar més interès entre tota l’audiència.

El vídeo es pot veure a l’enllaç que compartim a continuació o al nostre canal de youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCCwej_rQizjE-zwS9QIPBiw

Share This