932 954 545

Francesc Folguera, director general d’IPS, va rebre ahir el premi Innovació Expojoc 2022 en nom de la companyia, amb una menció especial a les millores tecnològiques que faciliten el treball dels operadors com, per exemple, el Servei de Telemetria per a Hostaleria.

Folguera va destacar la il·lusió de rebre aquesta distinció ja que IPS sempre ens hem significat per la innovació en tots els nostres productes i serveis, la transmissió del coneixement adquirit i la millora constant de funcionalitats. Des dels nostres inicis, el 1986, i fins ara, l’evolució de les solucions ha estat incessant. Poder adaptar-nos a les necessitats reals de les operadores ha estat i és un dels nostres valors principals per oferir productes d’alt nivell tecnològic.

El premi Innovació és també un reconeixement a tot el nostre equip que sempre ha garantit els màxims nivells de qualitat adoptant novetats valuoses des del primer moment.

Hem desplegat el nostre catàleg complet de solucions a Expojoc 2022, la cita imprescindible per als operadors a València. Tots els assistents han pogut provar en directe l’Aplicació de recaptació mòbil i el Servei de Telemetria, així com els sistemes TITO i cashless per a salons o el programa de gestió centralitzada per a sales, IPS-Control System. L’experiència ha estat molt satisfactòria, no només per la rebuda del premi, sinó també per l’interès que els visitants han mostrat en totes les nostres novetats.

A continuació, es pot consultar la galeria d’imatges del nostre pas per Expojoc 2022:

IMG_20220608_095719
Share This