932 954 545

Hem publicat en el nostre canal de Youtube set vídeos explicatius sobre el funcionament de l’aplicació de recaptació mòbil. L’objectiu és donar a conèixer, pas a pas, les principals instruccions que els usuaris han de seguir per a executar accions com, per exemple, recaptar un establiment, fer la recuperació de préstecs, registrar un canvi de moneda o una càrrega d’efectiu, entre d’altres.

Amb aquests vídeos divulgatius, volem mostrar com pot recaptar-se una màquina des del telèfon mòbil de manera senzilla, còmoda i segura. L’usuari podrà descobrir, veient aquests petits vídeos, la versatilitat que presenta la nova aplicació de recaptació mòbil i les diferents funcionalitats que pot oferir.

Quan el recaptador accedeix a l’aplicació, apareix en la pantalla una llista de tasques pendents que són necessàries per al dia a dia. El primer dels vídeos que presentem explica com afegir tasques com la recaptació d’establiments, el canvi de moneda, préstecs, etc.

Com afegir tasques amb l’app de recaptació mòbil d’IPS

Registrar un canvi de moneda és fàcil gràcies a la nova app. La pantalla indica no sols l’import sinó si ha estat recuperat i permet triar si es desitja imprimir el tiquet, tal com mostrem en el vídeo.

Com registrar un canvi de moneda amb l’app de recaptació mòbil d’IPS

Hem dedicat un altre dels vídeos a l’acció d’afegir la tasca de càrrega d’efectiu on expliquem com l’app permet seleccionar l’establiment, la màquina i introduir les dades necessàries sobre l’import aportat.

Com registrar una càrrega d’efectiu amb l’app de recaptació mòbil d’IPS

Si no s’ha liquidat un establiment, també es pot modificar la recaptació fàcilment. Amb l’app, l’usuari tan sols haurà d’accedir a la tasca de recaptació d’establiment que es vulgui modificar, accedir a la màquina en concret i canviar totes les dades que necessiti modificar.

Com modificar una recaptació amb l’app de recaptació mòbil d’IPS

En un altre dels vídeos, indiquem com recaptar una màquina actualitzant les dades de manera manual o automàtica i també com executar la recuperació de préstecs, en el següent.

Com recaptar una màquina amb l’app de recaptació mòbil d’IPS
Com fer la recuperació de préstecs amb l’app de recaptació mòbil d’IPS

Amb la finalitat de presentar les aportacions més rellevants de la nova aplicació de recaptació mòbil, hem volgut dedicar un vídeo a l’acció de recaptació d’un establiment.

Com recaptar un establiment amb l’app de recaptació mòbil d’IPS

L’usuari que accedeixi a l’aplicació de recaptació mòbil podrà entrar fàcilment en l’establiment, accedir a la màquina que desitja recaptar, actualitzar les dades de manera manual o automàtica, guardar la informació i repetir l’acció amb la resta de màquines, accedir a préstecs a recuperar, a la liquidació per a tancar la tasca i finalitzar així la recaptació.

La nova app de recaptació mòbil d’IPS està concebuda per a ser el pont tecnològic entre les eines de gestió tradicionals i les noves solucions, fent-les totes elles compatibles entre si. La nova plataforma s’integra amb la Plataforma màster, ofereix agilitat, llibertat a l’hora de triar dispositiu i flexibilitat d’implantació perquè permet a cada empresa operadora decidir quan i com implanta les noves eines, entre d’altres avantatges.

Share This