932 954 545

Presentem el vídeo de la nostra participació a la 9a edició de l’ExpoCongreso Andaluz. Resumim en aquest clip els dos dies de fira en què vam poder compartir grans moments amb tots els assistents que es van acostar al nostre estand.

En primer lloc, distingim la bona reacció de el sector aquests últims mesos. Tot i la complexa situació que s’ha viscut, els operadors s’han sabut readaptar i donar valor i seguretat als seus clients.

En segon lloc, reafirmem que IPS és capaç d’integrar en el palmell de la mà tota la infraestructura dels seus clients.

I finalment, destaquem els valors propis de la companyia: seguretat i confiança. Més de 30 anys al sector avalen la nostra experiència i coneixement que compartim amb els clients perquè aquests puguin créixer i millorar.

Volem agrair, una vegada més, a totes les empreses operadores que van assistir a la fira que visitessin el nostre estand i decidissin compartir bons moments amb nosaltres. L’ExpoCongreso Andaluz va ser un gran punt de partida per tornar a trobar-se amb els diferents agents, conversar i fer-ho de forma presencial amb responsabilitat i seguretat. Una activitat que serà l’inici de la tornada a la presencialitat dels esdeveniments del sector.

A continuació, vam compartir el vídeo d’IPS a l’ExpoCongreso Andaluz.

Share This