932 954 545

Obrim inscripcions per a un nou webinar centrat en els Últims avenços en hostaleria: avisos, avaries, embargaments i compromisos. L’esdeveniment se celebrarà de forma online, el 8 de setembre, i presentarem totes les novetats sobre l’aplicació de recaptació mòbil d’IPS, no només a nivell de funcionalitats sinó també pel que fa a la integració amb altres productes de la companyia: Plataforma màster, IPS-Maq3g i Servei de Telemetria per a Hostaleria.

Aquesta nova versió de l’app de recaptació suposa un salt qualitatiu pel que fa a operatives i consolida el producte com un dels més complets del mercat. Ja no només ofereix la possibilitat de gestionar una recaptació de forma integral, sinó que, a la gran diversitat de funcions que fins ara recollia, també s’incorporen la gestió d’avisos i avaries i la tramitació d’embargaments i compromisos.

El webinar Últims avenços en hostaleria: avisos, avaries, embargaments i compromisos presentarà en format demostració aquestes operatives. D’entre totes elles i com a novetat per a aquest nou esdeveniment, els assistents podran escollir, en directe, sobre quin aprofundir. D’aquesta manera, la demostració s’adaptarà en temps real als desitjos dels participants.

La cita tindrà lloc el dimecres, 8 de setembre, a les 12.00h (hora catalana) i durarà, aproximadament, una hora. Al final, i com s’ha fet en els diferents webinars, disposarem d’un espai per a les preguntes dels assistents.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a través del següent enllaç: https://ecv.microsoft.com/jIuvnbcd8t.

Share This