• Antonio Jesús Ruiz, executiu de comptes d’Andalusia, us convida a passar pel nostre estand, 4A.

Presentem novetats en les nostres solucions per a salons i hostaleria en la 10a edició de l’ExpoCongreso Andaluz, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre a Torremolinos.

Als coneguts programes de comptabilitat i gestió integral, sumem noves propostes com la possibilitat d’incorporar barreres d’accés físiques al mòdul d’admissió a sales o la integració del format TicketBAI a la gestió de facturació d’IPS-Maq3g. A més, es podran provar en directe tots els serveis que oferim: l’Aplicació de recaptació mòbil, el Servei de Telemetria i la Plataforma màster per a hostaleria; i el sistema TITO, la gestió integral de clients: admissió, fidelització i cashless i IPS-Control System per a salons.

Antonio Jesús Ruiz, executiu de comptes d’Andalusia, us convida a passar pel nostre estand i descobrir aquestes novetats. En un senzill vídeo, presenta les claus de la nostra participació a la fira de Torremolinos.

Com comenta Ruiz, preparem un dispositiu especial per donar a conèixer les nostres últimes innovacions en un dels esdeveniments més significatius per al sector i convida tots els assistents a visitar l’estand 4A per poder-les descobrir.

A IPS ens caracteritzem per apostar per la innovació en tots els nostres productes i serveis. En els nostres més de 35 anys de dedicació exclusiva al sector, hem facilitat solucions que responen a les necessitats reals dels clients perquè pugueu optimitzar la gestió de la vostra explotació i treure’n el màxim rendiment.

Share This