932 954 545

Ja som empresa acreditada per a actuar com a Agent Digitalitzador i oferir les nostres solucions a través de les ajudes econòmiques del programa Kit Digital. Amb aquesta iniciativa, desitgem acompanyar les operadores en el seu camí cap a la digitalització aportant solucions i serveis tecnològics de màxima qualitat.

El programa Kit Digital concedeix subvencions a fons perdut de fina a 12.000 € a les companyies perquè adoptin solucions tecnològiques per digitalitzar-les. Aquests ajuts varien en funció de la categoria del projecte i de la mida de l’empresa beneficiària. Com a Agent Digitalitzador presentem paquets de solucions digitals organitzats i adaptats per a diferents segments que faciliten aquesta innovació i transformació digital tant a sales com a hostaleria.

Les solucions de transformació digital que facilitem són:

  • Digitalització d’operacions, per a actualitzar tota l’operativa de l’explotació d’hostaleria o salons.
  • Anàlisi estratègica de l’explotació, la parametrització, la configuració i la càrrega de dades per implementar estudis estratègics d’operatives de l’explotació en solucions de Business Intelligence.
  • Mòdul de factura electrònica, per adaptar-se a la normativa vigent i presentar factures en format FacturaE, TicketBAI, SII, entre d’altres.

El detall de les solucions es pot consultar a la següent pàgina web: https://www.ipssoft.com/sol·licitud-kit-digital-ips/

Per poder sol·licitar aquests ajuts, les operadores interessades ens han de contactar a través dels nostres canals habituals. Us guiarem en el procés perquè pugueu actualitzar les vostres operatives i convertir-vos en empreses totalment digitals. El termini per presentar les sol·licituds s’obre el 15 de març i finalitza el 15 de setembre o quan s’esgoti el pressupost de la convocatòria. Per això recomanem que es faci la sol·licitud el més aviat possible.

El programa Kit Digital, cofinançat pels Fons Next Generation (EU) del mecanisme de recuperació i resiliència, és una iniciativa pública que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals per aconseguir avenços en el nivell de maduresa digital. Està pensat per cobrir les necessitats de transformació digital de petites empreses, microempreses i treballadors autònoms.

Share This