932 954 545

Hem incorporat el mode de Facturació Diària a IPS-Maq3g responent a les noves necessitats del sector.

Aquesta nova modalitat s’afegeix a la Facturació per Període existent (mensual, quinzenal o setmanal), per la qual cosa ara es genera una factura amb les operacions d’un dia. És a dir, es generen tantes factures com a dies de recaptació hagi tingut un establiment. Serà l’operador qui decideixi quina forma és la que s’adapta millor a la seva situació.

Un altre exemple de la nostra voluntat d’adaptar-nos a les vostres noves realitats és la incorporació de la signatura digital de les factures en format PDF. Una operativa disponible des del començament d’any.

Amb aquestes noves funcionalitats fem un pas més en la millora de la gestió de la facturació IPS-Maq3g amb l’objectiu final de facilitar i optimitzar les rutines de les empreses operadores.

Els clients que només tinguin producte d’hostaleria poden descarregar la nova versió amb aquesta operativa incorporada a través de l’àrea privada de la nostra pàgina web.

Els clients que tinguin producte de sala han de contactar amb el nostre servei d’atenció al client per fer l’actualització.

Share This