932 954 545
  • Consulta la galeria d’imatges del nostre pas per la fira de Torremolinos.

Les novetats que hem presentat a la 9a edició de l’ExpoCongreso Andaluz han tingut una gran acollida per part de tots els assistents. Els diferents operadors que s’han acostat al nostre estand han expressat el seu interès per totes les solucions, especialment les dedicades a hostaleria.

L’aplicació de recaptació mòbil i el Servei de telemetria per a hostaleria han estat dos dels nostres principals atractius a Torremolinos. L’aplicació, perquè a més de permetre la recaptació de màquines de manera àgil i còmoda des del propi telèfon mòbil, incorpora tota la gestió d’avisos, avaries, embargaments i compromisos; unes operatives necessàries per poder resoldre eficaçment les incidències al carrer. I la telemetria, perquè ofereix informació en temps real de l’estat de les màquines de carrer. Totes les dades que es capten es visualitzen ordenadament gràcies a gràfics i taules, però, sobretot, gràcies a la seva presentació en un mapa, on a simple vista es detecta la ubicació de les màquines que requereixen algun tipus d’intervenció.

En l’àmbit de sales destaca la part centrada en la gestió del client i en la gestió centralitzada de totes les operatives. Gràcies a una interfície perfectament connectada, les empreses operadores poden accedir a tota la informació de recaptació dels seus salons i realitzar diferents accions dirigides a millorar el servei que s’ofereix als seus clients. DinamiaCard per admissió, fidelització i cashless i IPSSaloon3g, IPSControl System per a tota la comptabilitat de les companyies.

Finalment, l’AgoraIPS va ajuntar diversos espectadors en aquest nou format de breus presentacions tematitzades. Una gran experiència que, respectant totes les mesures de seguretat, va permetre mostrar els beneficis i oportunitats de les nostres solucions. L’ExpoCongreso Andaluz ha acollit la primera edició d’aquesta cita que es convertirà en un punt de trobada recurrent en els esdeveniments presencials de el sector.

A continuació, adjuntem la galeria d’imatges del nostre pas per la 9a edició de l’ExpoCongreso Andaluz. https://flic.kr/s/aHsmWJGGhg

IPS en el 9º ExpoCongreso Andaluz
Share This