932 954 545

T’agradaria descobrir a fons l’aplicació de recaptació de IPS? Si és així, desxifrem les claus per a tu en un nou seminari web gratuït. L’esdeveniment titulat “Com optimitzar la recaptació amb la nova app” tindrà lloc el pròxim 10 de març, a les 12.00h (hora peninsular), a través de la plataforma Microsoft Teams, i està obert a tots els interessats. Els assistents aprendran a extreure el màxim rendiment d’una app que permet recaptar des de qualsevol dispositiu mòbil de manera segura convertint-se així en usuaris experts.

Amb aquesta iniciativa, el nostre objectiu és doble. D’una banda, pretenem explicar l’operativa completa de l’aplicació de recaptació amb exemples pràctics. I per un altre, volem resoldre tots els dubtes que ens plantegin els assistents en temps real. Per a apuntar-se a aquest webinar, que durarà 1 hora aproximadament, cal registrar-se en el següent enllaç: https://ecv.microsoft.com/O1aw5DKk4Z

En la sessió, analitzarem en profunditat l’aplicació de recaptació mòbil de IPS: explicarem com recaptar i obtenir les dades en temps real, quins requisits són necessaris per a utilitzar l’app i mostrarem, amb detall, tot el que poden fer els usuaris, a més de destacar les principals funcionalitats i grans avantatges que ofereix. Serà una excel·lent oportunitat per a conèixer de primera mà una solució que va molt més enllà del que ofereixen les eines de gestió tradicionals.

Serà el primer webinar que llancem aquest 2021. L’any passat, vam presentar tres edicions. La primera va estar centrada en la gestió del control d’accés a les sales de joc, a través del mòdul d’admissió DinamiaCard. En el segon esdeveniment, vam mostrar les diferències que ofereix l’aplicació de recaptació mòbil respecte al que permeten fer els terminals portàtils. I en l’últim webinar, compartim la nostra visió per a optimitzar la recaptació en salons amb IPS-Control System, el nostre producte més complet per a la gestió operativa de sales.

T’esperem en el nostre pròxim webinar!

Share This