Recentment, hem llançat al mercat l’innovador Servei de Telemetria per a Hostaleria, una solució que ofereix informació en temps real sobre l’estat de les màquines consultable en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Aquest servei s’ha ideat amb l’objectiu de maximitzar la rendibilitat de l’explotació optimitzant el temps d’operació de les màquines, minimitzant parades tècniques i fomentant la recaptació a conveniència.

Així mateix, unint el Servei de Telemetria per Hostaleria d’IPS amb l’aplicació de recaptació mòbil augmenten els beneficis per a l’empresa operadora. Gràcies a la connexió d’aquests dos productes, el procés de recaptació es torna més àgil, eficaç i segur.

Parlem amb dues empreses que porten diverses setmanes treballant amb aquesta nova solució per conèixer la seva valoració: Josterfer i Serkusa.

José Ternero, gerent de Josterfer, afirma que el principal avantatge de el Servei de Telemetria per a Hostaleria és que “tens un major control de les màquines i les pots controlar des de casa”. Un cop finalitzat el procés d’instal·lació, mitjançant el senzill format de plug and play, i de configuració, gràcies a un configurador automàtic via web, Ternero ressalta que “l’ajudarà moltíssim tenir tota aquesta informació” en el desenvolupament de les seves tasques del dia a dia.

Per la seva banda, Mario García, gerent de Serkusa, destaca que “el més important és el control que s’obté al tenir dades de l’explotació en temps real, la recaptació a la carta- com jo la denomino-, el poder estalviar temps i la possibilitat d’organitzar les recaptacions a mida, el que comporta un estalvi en les despeses i una feina eficaç per part dels empleats. El client s’adona ràpidament que controlem el seu local i donem un millor servei “. I conclou: “Avui dia no sabria tornar enrere sense la telemetria” per l’estalvi en costos i temps que li ha suposat.

En definitiva, les dues empreses aposten pel Servei de Telemetria per Hostaleria d’IPS pels avantatges que ofereix, la seva senzillesa i la seva eficàcia.

El Servei de Telemetria per Hostaleria d’IPS facilita la gestió diària de les empreses operadores i augmenta la productivitat de la central. És la solució que permet gestionar l’operació en carrer gràcies a obtenir informació en temps real de totes les màquines.

Share This