Preparem un nou webinar sobre els Últims avenços en hostaleria: avisos, avaries, embargaments i compromisos. Un esdeveniment on mostrarem les últimes operatives incorporades a l’aplicació de recaptació mòbil. El 8 de setembre, a les 12.00h (hora peninsular) tindrà lloc aquesta cita protagonitzada pels màxims responsables de l’evolució del producte. Les inscripcions per al webinar, gratuït i online, ja estan obertes.

Seguim apostant pel desenvolupament de solucions informàtiques que responguin a les necessitats reals dels operadors. Per aquest motiu, treballem de manera continuada afegint noves funcionalitats a tots els productes que tenim al mercat. L’aplicació de recaptació mòbil és un clar exemple d’aquest cas i ara, a les funcions bàsiques de recaptació, es sumen la gestió d’avisos, avaries i la tramitació d’embargaments i compromisos.

Al #webinarIPS Últims avenços en hostaleria: avisos, avaries, embargaments i compromisos presentarem, a través d’una explicació teòrica i pràctica, totes les operatives. A més, com a novetat, els assistents a l’esdeveniment virtual podreu escollir, en directe, sobre quina funcionalitat concreta voleu conèixer més detalls. Ens adaptarem en temps real a les vostres necessitats oferint-vos informació en profunditat sobre l’ítem desitjat.

Ja estan obertes les inscripcions per al #webinarIPS de dimecres, 8 de setembre, a les 12.00h (hora peninsular). Com és habitual, la durada serà d’aproximadament una hora i es disposarà d’un espai final per resoldre dubtes i comentaris.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a través del següent enllaç: https://ecv.microsoft.com/jIuvnbcd8t.

Share This