932 954 545

L’11 de març vam visitar València, just uns dies abans de la declaració de l’estat d’alarma al país. La cita, centrada en els Principals reptes i necessitats per a la gestió integral de sales de joc, va ser un pas més en el desenvolupament del cicle de xerrades que portem mesos celebrant.

Ara, presentem un nou vídeo resum on es pot veure en imatges com va ser la trobada. La primera part va estar centrada en la conferència sobre la gestió global dels salons i es van tractar els temes més rellevants:

  • Gestió de l’admissió: control d’accés i adaptació als canvis normatius. Integració amb els sistemes de control de presència que l’empresa operadora decideixi.
  • Comptabilitat: captura d’informació de forma electrònica, centralitzada i en temps real.
  • Control d’efectiu: operacions traçables, sistemes de pagament alternatius i nous paradigmes.
  • Gestió de client: player tracking, oferta comercial i fidelització.

A la segona part, es va oferir un tast de vins de diferents regions que va fer les delícies dels assistents. A més, es van poder veure i provar diferents demos de les nostres solucions que responen als interrogants més destacats presentats en la conferència. Tot això va deixar satisfets als assistents que van plantejar diferents dubtes enfocats a la millora de la gestió de les seves empreses.

Desitjant que la situació sanitària es resolgui el més aviat possible i que el sector es recuperi amb agilitat i força, adjuntem el vídeo sobre els Principals reptes i necessitats per a la gestió integral de sales de joc a València i quedem a l’espera de poder concretar noves dates i ciutats.

Visita de IPS a Valencia
Visita de IPS a Valencia
Share This