932 954 545

IPS publica un nou vídeo resum de la presentació ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ que es va celebrar a Barcelona. La cita va tenir lloc a primers d’octubre a la capital catalana i va agrupar un destacat nombre d’empreses operadores que es van apropar per conèixer els aspectes més rellevants de la gestió de les sales de joc.

Com ja va passar a Madrid, es van generar diferents espais de diàleg, per, d’una banda, conversar sobre gestió i administració de sales i, de l’altra, provar les principals solucions informàtiques que ofereix IPS. Un cop més, el tema més consultat va ser l’admissió a les sales i les diferents opcions al respecte que proporciona IPS. Tot i que també es va conversar sobre l’aplicació de recaptació mòbil, els softwares de gestió i la Plataforma máster.

Les següents parades del cicle de ponències ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ seran el dia 6 de novembre a Sevilla i el dia 7 de novembre a Màlaga. Les inscripcions ja estan obertes i son gratuïtes. La companyia espera repetir l’èxit de les presentacions anteriors i ja està preparant noves cites per a l’any vinent.

Share This