932 954 545

Des d’IPS-Maq3g podem fer remeses de transferències creant un fitxer que enviarem al nostre banc perquè procedeixi a fer els pagaments dels dipòsits pendents.

Com fer una remesa de transferència?

En primer lloc, vegem els dipòsits que tenim a la nostra base de dades. Veiem que tenim 4 dipòsits actius, amb saldos a favor del titular diferents de 0 i pertanyents a diferents empreses fiscals:

Des d’IPS-Maq3g > Despeses > Remeses de transferències, elaborem el fitxer per enviar a la nostra entitat bancària.

Seleccionarem l’empresa fiscal que vulguem liquidar i automàticament ens apareixeran els establiments amb els saldos que cal abonar. Des d’aquesta finestra podem desmarcar les transferències que no volem fer en aquest moment (Bar Cinco).

A la part inferior seleccionem l’IBAN des del qual volem fer l’abonament. Aquesta dada l’haurem indicat prèviament a Fitxers auxiliars > Empreses > Pestanya Comptes bancaris.

Quan exportem, el programa ens detallarà si hi ha algun tipus d’error. Si tot és correcte, enviem al banc el fitxer desat a la ruta indicada (Path).

Des d’aquest moment, podeu consultar el detall de la remesa que hem preparat, podent des d’aquí Anul·lar o Processar l’operació.

Processar la remesa implica que el programa saldarà els dipòsits implicats en aquesta operació deixant el dipòsit actiu i amb valor 0. El pagament ja ha estat realitzat.

Share This