932 954 545

Publiquem el nostre primer ebook recopilatori de les Fitxes de coneixement que hem creat al llarg de l’any. Amb el títol de ‘Cómo optimizar la gestión en hostelería y salas’, compilem els 15 articles agrupats per àrees temàtiques: sales, hostaleria i anàlisi i valor.

Reptes en la gestió de sales de joc, control d’accés, aplicació de recaptació i telemetria, coud computing o ciberseguretat són alguns dels temes que es recullen en aquest document que està disponible per a baixar en diferents formats: pdf, epub i mobi. Així, es pot llegir el llibre còmodament en un ordinador, tauleta o lector de llibres electrònics.

A‘Cómo optimizar la gestión en hostelería y salas: 1º recopilatorio de fichas de conocimiento’ volem apropar, de forma pràctica, els diferents apunts de valor que IPS ha anat comunicat amb els usuaris al llarg d’aquest 2021. Els articles recullen recomanacions, bones pràctiques, avantatges i consells, esdevenint així una bona eina per millorar en la gestió diària de l’empresa operadora, ja sigui aquesta de salons o d’hostaleria.

Ens agrada destacar pel nostre compromís amb l’elaboració de productes i serveis d’alta qualitat i amb valor real per als clients. Ens emmarquem en la innovació i la transformació, amb passió per fer front a nous reptes tecnològics. Aquest recopilatori és una mostra més de la nostra voluntat per transmetre coneixement de manera innovadora dins del sector.

La descàrrega, completament gratuïta, es pot realitzar a través del següent enllaç:

Share This