932 954 545

Presentem el primer #webinarIPS de l’any dedicat als operadors de sales. Sota el títol IPS-Control System: Gestión del efectivo en salas: más allá de la recaudación, et citem dimecres que ve, 26 de gener, a les 12:00h (hora peninsular). La trobada, gratuïta i online, tindrà una durada prevista d’una hora.

IPS-Control System: Gestión del efectivo en salas: más allá de la recaudación és la nova proposta amb què es podran conèixer en profunditat totes les funcionalitats de l’aplicació per excel·lència per a la gestió centralitzada i en temps real del flux d’efectiu dels salons. Una única eina, IPS-Control System, amb la qual no només es poden recaptar les màquines de la sala, sinó que també permet fer el control de caixa, gestionar extraccions bancàries (datàfons) i extreure informes de bitllets/monedes, torns i llistats d’anàlisi , entre altres operatives.

En aquesta ocasió, els responsables de realitzar el #webinarIPS seran Eduard Martí, director comercial, Josep Mª Garcia, product owner de solucions per a salons i Josep Prieto, responsable de consultoria i implantació de projectes.

IPS-Control System: Gestión del efectivo en salas: más allá de la recaudación és una bona oportunitat per descobrir com funciona l’única eina del mercat que permet la gestió centralitzada de diferents sales amb un únic programari.

La inscripció al #webinarIPS que es realitzarà el 26 de gener, a les 12:00h (hora peninsular), està oberta i es pot fer a través del següent enllaç: https://ecv.microsoft.com/z1s71JRprZ.

Share This