932 954 545

La presentació sobre gestió integral de sales de joc, que IPS està celebrant a diferents capitals espanyoles, aterra a València el proper 11 de març. Les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes a totes les empreses operadores de la zona que vulguin conèixer les claus més rellevants per a una gestió global dels salons que els permeti obtenir el màxim rendiment de les operatives.

‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ obre les portes a València per parlar de comptabilitat en els salons, administració de l’efectiu i gestió dels clients. Tot això acompanyat per l’experiència en la implantació de projectes que ofereix Josep Prieto, responsable de consultoria d’IPS, que transmet tots els consells i oportunitats per a crear una coordinació exitosa entre els diferents elements que formen l’operativa diària de les sales.

Seguint l’estela iniciada aquest 2020, a l’acabar la presentació, i després de provar les diferents solucions d’IPS, es gaudirà d’un tast de vins acompanyat per una petita degustació. Una manera amena d’acabar la jornada i conèixer totes les novetats que ofereix IPS.

Les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç:

https://www.eventbrite.com/e/registro-principales-retos-y-necesidades-para-la-gestion-integral-de-salas-de-juego-94589223915

Share This