932 954 545

Presentem un nou vídeo resum de les presentacions sobre sobre ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ que duem a terme en diferents capitals espanyoles. En aquesta ocasió, és el torn de Bilbao, trobada que va tenir lloc el passat 20 de febrer i que va reunir un gran nombre de representants d’empreses operadores.

Allotjats a la Torre Iberdrola, els assistents van poder escoltar les reflexions sobre la gestió integral de sales de joc que proposa Josep Prieto, responsable d’implantació de projectes i de consultoria. Els seus més de 14 anys de dedicació exclusiva al sector fan d’ell un referent en la tècnica i l’operativa de l’administració dels salons.

Va ser un moment ideal per compartir inquietuds, reflexions i preguntes sobre els principals reptes que es plantegen: admissió, comptabilitat, mapa d’efectiu i gestió de client. Tot això amenitzat per un tast de cerveses artesanes d’Euskadi que va delectar tots els participants a la xerrada.

A continuació, us mostrem el vídeo resum de la sessió sobre ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ que vam organitzar a Bilbao.

Share This