932 954 545

Participem en la 9a edició de l’ExpoCongreso Andalús de forma presencial a l’estand 4A. Després d’aquest parèntesi obligat pel que fa a esdeveniments presencials, ens congratulem de la celebració d’una nova edició de la fira de Torremolinos i convidem a tots els assistents a passar pel nostre espai per conèixer de primera mà totes les novetats que presenten.

La solució definitiva per a hostaleria

En aquesta nova edició de Congrés, vam arribar amb la solució definitiva per als operadors d’hostaleria. Les últimes incorporacions a l’aplicació de recaptació mòbil juntament amb el Servei de Telemetria ofereixen tota la informació de les màquines en temps real, accessible des de qualsevol dispositiu mòbil. Això facilita tenir totes les dades actualitzades de la situació de el parc de màquines i fa possible prendre decisions dirigides a optimitzar la gestió del negoci en dues línies: augmentant la rendibilitat i la seguretat.

Amb l’aplicació de recaptació mòbil d’IPS, que elimina la dependència dels terminals portàtils, es realitza l’operativa completa de la recaptació que ara incorpora la gestió d’avisos, avaries, embargaments i compromisos. Si, a més, es disposa del Servei de telemetria per a hostaleria, gràcies a la informació que es mostra en mapes i informes visuals, es poden establir rutes de recaptació en funció de l’estat de les màquines guanyant temps i estalviant costos. En resum, amb aquesta solució, l’operador té a l’abast de la seva mà tota l’operativa necessària per recaptar la seva explotació.

Gestió centralitzada de totes les sales

En l’àmbit de les sales, ens distingim per ser l’única empresa del mercat que ofereix la gestió centralitzada de les diferents sales de l’operador. Tots els elements estan connectats en una mateixa plataforma d’integració que permet una administració unificada de tots els actius (IPS-Saloon3g, IPS-Control System i DinamiaCard). En aquesta integració s’aglutinen tots els serveis de control d’accés, comptabilitat, gestió de l’efectiu (amb sistemes Tito, per exemple) i gestió de client (admissió, fidelització i cashless).

Tots els elements, tant d’hostaleria com de sales, pivoten dins de la Plataforma màster, la infraestructura que possibilita la gestió en temps real i des de qualsevol dispositiu de totes les nostres solucions.

També estem preparant una agenda de presentaciones dins de l’ExpoCongreso Andalús a l’estand 4A. Aquestes trobades, que respectaran totes les mesures de seguretat sanitària, mostraran les solucions en viu i permetran interactuar amb els responsables del seu desenvolupament per a conèixer més detalls. En els propers dies obrirem la reserva de places per a aquesta AgoraIPS.

Share This