932 954 545

Els diferents protagonistes d’IPS a la passada edició de la Feria Internacional del Juego de Madrid van fer declaracions on van comentar tots els fets destacats de l’empresa i de l’esdeveniment. Totes les seves afirmacions han estat recollides en un vídeo que hem publicat.

Francesc Folguera, director general; Ricard Vilaró, product owner d’hostaleria; Josep Mª García, product owner de salons, bingos i casinos, i Eduard Martí, director comercial, ens parlen de les novetats que, presentades en aquest representatiu esdeveniment, regiran IPS al llarg d’aquest 2022.

El vídeo es pot consultar al següent enllaç https://youtu.be/MQF-wY-mVUs i al canal de Youtube d’IPS: https://www.youtube.com/channel/UCCwej_rQizjE-zwS9QIPBiw.

A IPS, amb més de 35 anys de dedicació exclusiva al sector del recreatiu, oferim serveis basats en tecnologia i innovació. Els darrers anys destaquen pel llançament al mercat de solucions mòbils que faciliten l’operativa diària i l’anàlisi de dades de valor, accions clau per impactar positivament a l’optimització del negoci de les empreses operadores.

Share This