Presentem una nova versió de l’aplicació de recaptació mòbil amb més funcionalitats perquè aquesta sigui l’eina de treball definitiva dels recaptadors. Aquestes operatives noves són fruit d’un treball d’anàlisi, perfeccionament i adaptació a la nova realitat dels recaptadors que contribueix a millorar les seves rutines de treball.

Les principals novetats que estan ja disponibles amb aquesta nova versió són:

  • Instal·lació de màquines.
  • Retirades d’efectiu de terminals d’apostes.
  • Recaptació de màquines amb quotes de HyperBAR.
  • Personalització i impressió del tiquet de recaptació per a l’establiment.
  • Recaptació de màquina amb el Servei de telemetria.

A més, es facilita el desglossament per tipus de moneda i bitllets i el mode calculadora a les opcions de recaptació de màquines, càrregues d’efectiu en màquines i instal·lació de màquines. I el mode calculadora també està disponible per a les retirades d’efectiu en terminals d’apostes.

També s’han incorporat nous protocols als ja disponibles i ara el llistat complet és Cirsa, Rec. Franco Online i Offline, SAS, IPS-SP, GSP i Merkur / Sente.

L’aplicació de recaptació mòbil d’IPS és una eina de comunicació que no emmagatzema dades, només les transmet, fet que incrementa la seguretat de la informació; permet optimitzar les rutes de recaptació i, a més, ofereix informació en temps real. Sumades a les funcionalitats bàsiques de recaptació de màquines, facilita el lliurament de préstecs a establiments, les càrregues d’efectiu en màquines, el lliurament i recuperació de canvis de moneda amb l’establiment i el resum d’operacions realitzades per concepte o per data i establiment.

Podeu consultar al webinar ‘Com optimitzar la recaptació amb la nova app’ alguns dels detalls de l’aplicació que ja estan a disposició de tots els interessats o sol·licitar una demo personalitzada.

Share This