932 954 545

IPS organitza una ponència sota el títol ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’, el proper dimecres, 9 d’octubre, al The Gates Hotel Diagonal, a Barcelona. La sessió busca apropar el coneixement i l’experiència que IPS ha adquirit al llarg de més de 35 anys acompanyant empreses operadores en la gestió exitosa de sales de joc.

La conferència oferirà un recorregut per les principals qüestions que s’han d’abordar en la gestió diària de les sales. Es tractaran inquietuds d’actualitat, com el control d’accés y admissió, i preguntes que afecten a la rutina del dia a dia, com la circulació de l’efectiu i l’anàlisi de la informació. Així, els principals temes que s’abordaran seran la gestió de l’accés a les sales, la comptabilitat, el control d’efectiu i la gestió del client, posant el focus en la creació d’estratègies i polítiques que permetin una direcció efectiva i integrada de les sales.

A banda d’aquesta part teòrica, es facilitarà un espai tipus showroom on es podran veure demos de les diferents solucions que ofereix IPS per a la gestió integral de sales de joc. Tot, amenitzat amb un cafè de benvinguda i un posterior còctel. L’assistència a la jornada és totalment gratuïta, però es requereix inscripció prèvia.

Després de la celebració de la primera ponència el passat 26 de setembre a Madrid, Barcelona serà la segona ciutat que aculli la conferència. L’objectiu és visitar diferents capitals per estar a prop de les operadores i poder atendre i resoldre dubte de primera mà. Les properes visites seran: Sevilla, el 6 de novembre i Màlaga, el 7 de novembre.

Share This