932 954 545

Múrcia és la primera ciutat que aquest 2020 acollirà la xerra que organitza IPS sobre l’optimització de l’administració de sales. La ponència ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ tindrà lloc el pròxim 30 de gener, a l’Hotel Nelva de la capital murciana.

Després de la gran experiència apropant coneixement i vivències sobre la gerència de sales de joc a Madrid, Barcelona, Sevilla i Màlaga, IPS torna a la carretera per connectar amb les operadores a diferents capitals. Així, els temes que es debatran versaran sobre la comptabilitat, la gestió de l’efectiu en temps real, la captació i fidelització de clientes i es posarà especial atenció a les sales proporcionant eines i consells útils per complir amb les normatives.

La celebració de la conferència ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ del 30 de gener a Múrcia està oberta a totes les empreses operadores de la zona. La seva inscripció és gratuïta i té places limitades. A banda de compartir coneixement, es presentarà una demo de les soluciones més innovadores de IPS i gaudiré d’un tast de cerveses artesanes de la regió.

La inscripció es pot confirmar a través de l’enllaç següent:

https://www.eventbrite.com/e/registro-principales-retos-y-necesidades-para-la-gestion-integral-de-salas-de-juego-86116515817

Share This