MGA, líder indiscutible del sector de el joc, reafirma la seva confiança en les solucions per a hostaleria d’IPS amb l’adquisició de diverses llicències de la nova aplicació de recaptació mòbil d’IPS per a la seva Divisió d’Hostaleria.

El Grup MGA, amb més de 40 anys d’història, és un conegut referent en innovació i tecnologia en l’àmbit del recreatiu. De la mà d’IPS, han treballat conjuntament per aprofundir en novetats d’hostaleria i de sala que li permetin millorar processos operatius i oferir un servei de màxima qualitat als seus usuaris. L’aplicació de recaptació mòbil d’IPS és un clar exemple d’aquesta situació.

La col·laboració entre les dues companyies referma els valors d’empresa d’MGA: eficiència, qualitat i innovació. Usant els serveis tecnològics que ofereix IPS garanteixen un òptim funcionament de totes les seves operatives i una atenció al client excel·lent.

MGA és un dels màxims exponents de el sector de el joc i de l’oci a Espanya. La companyia va iniciar la seva activitat amb la fabricació, distribució i operació de tot tipus de màquines recreatives i d’entreteniment. I, a dia d’avui, està present en pràcticament tots els subsectors del joc. Els seus principals valors: la innovació, la qualitat i el servei, l’han portat a ser un potent grup empresarial creador de tendències.

Per la seva banda, IPS, amb més de 35 anys de dedicació exclusiva a el sector del recreatiu, ofereix serveis basats en tecnologia i innovació. Els últims anys destaquen pel llançament al mercat de solucions mòbils, com l’app de recaptació i el Servei de telemetria, que faciliten l’operativa diària i l’anàlisi de dades de valor, accions clau per impactar positivament en l’optimització del negoci de les empreses operadores.

Share This