932 954 545

L’aplicació de recaptació mòbil d’IPS surt al carrer amb les funcionalitats principals per a recaptar màquines, bé sigui de manera manual o electrònica. Aquesta aplicació pensada per ser usada amb dispositius Android, presenta els requisits indispensables per a què els recaptadors puguin dur a terme la seva feina diàriament de manera còmode, àgil y segura.

Una de les novetats rellevants de l’aplicació és que ja no és necessari carregar i descarregar rutes, sinó que les diferents accions a realitzar s’indiquen en la nova llista de tasques. Aquesta conté els diferents detalls de recaptació i recuperació de préstecs per a l’operativa diària.

L’aplicació de recaptació mòbil està pensada en usuaris i no en dispositius, fet que permet una configuració flexible atorgant diferents rols i personalitzant el tipus d contingut al qual es pot accedir. D’aquesta manera, l’operador decideix i administra els usuaris que pot tenir l’aplicació. A més, és totalment compatible amb terminals dedicats fet que assegura la recaptació amb qualsevol dispositiu i evita costoses inversions inicials.

Tota la informació que es recull a través de l’aplicació queda emmagatzemada a IPS-Maq. L’app simplement actua com a eina de comunicació entre la màquina i el servidor de l’operadora. D’aquesta forma es garanteix la seguretat en la captura de les dades i el posterior emmagatzematge de les mateixes.

En definitiva, l’aplicació de recaptació mòbil d’IPS és una eina que incrementa la comoditat i la facilitat per a gestionar el personal de carrer, millorar la visualització de la informació i presenta una major seguretat en la gestió de les dades.

En els propers mesos, s’incorporaran més funcionalitat que incrementaran les tasques disponibles a realitzar des del dispositiu mòbil.

Share This