932 954 545

Una delegació d’IPS visitarem la fira ICE London que es celebrarà a la capital anglesa del 4 al 6 de febrer. Diversos membres de l’equip d’IPS visitarem una de les fires més importants del sector per poder establir sinergies amb col·laboradors, conèixer les novetats més rellevants del sector i fer networking.

Serà també un bon moment per a contrastar opinions d’altres professionals i presentar les darreres incorporacions a la Plataforma máster, la plataforma que permet accedir a informació completa de l’explotació, en temps real i des del mòbil.

Des d’IPS creiem que la nostra política d’assistència i participació als esdeveniments més rellevants del sector. Compartir coneixement i trobar-se amb les principals companyies són dos punts clau per establir contactes i descobrir noves experiències que beneficiïn a tots els clients.

Com que ens definim com una empresa d’innovació que persegueix l’excel·lència tecnològica, creiem que és indispensable involucrar-nos en esdeveniments de referència del sector com ICE London.

Share This