932 954 545

Ens tornem a aliar amb Metges sense Fronteres per a felicitar-vos a tots les festes. Un any més, col·laborem amb l’organització medico-humanitària a través de les targetes de felicitació que enviem en aquestes dates. Gràcies a aquesta aliança, podem contribuir a finançar projectes dels quals es beneficien milers de persones a tot el món.

Segons explica la mateixa ONG, Metges sense Fronteres intervé davant el deteriorament brusc de les condicions medico-humanitàries de poblacions afectades per crisis que posen en perill la seva supervivència o la seva salut. Les seves accions assisteixen, especialment, a persones amenaçades per conflictes armats, víctimes de malalties endèmiques i epidèmiques, persones excloses de l’atenció sanitària, afectades pels desastres naturals i víctimes de la violència social.

És un petit gest, però a IPS som conscients que la suma de molts genera la força suficient perquè aquestes causes segueixin endavant especialment en moments difícils com aquest. Per a nosaltres, aquesta iniciativa és una mostra més de la nostra aposta per valors com el compromís, la fraternitat, el respecte i l’empatia.

Aprofitem per a felicitar les festes a tot el sector al qual desitgem enviar un afectuós missatge d’ànim i els nostres millors desitjos per al 2021.

L’equip de IPS os desitja bones festes i un feliç any nou!

Feliz año nuevo | Feliç any nou | Urteberri on | Feliz aninovo

Share This