932 954 545

IPS ha tancat amb èxit i satisfacció la ronda de presentacions sobre gestió integral de sales de joc. Sevilla i Málaga han estat les dues últimes ciutats que han acollit, aquesta mateixa setmana, la ponència ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ a l’espera de confirmar noves dades per a l’any vinent.

El públic va respondre, un cop més, a la crida que va llançar l’empresa per acostar el seu coneixement i experiència centrats en les formes i estratègies per treure el màxim rendiment de les sales de joc. En aquesta ocasió, les inquietuds es van centrar en les eines per a administrar les sales i aconseguir el màxim d’informació en temps real sobre el que pot succeir en ells per així poder prendre decisions de millora que incrementin els seus beneficis. A la vegada, es van comentar aspectes tant rellevants com el control d’accés i el registre de prohibits, la comptabilitat i gestió de l’efectiu i la captació i fidelització de clients.

El proper any, IPS continuarà visitant diferents ciutats espanyoles amb l’objectiu d’apropar el seu saber i compartir espais de reflexió amb les empreses operadores. Després de la bona acollida de la iniciativa, IPS prepara també novetats per fer d’aquestes trobades experiències més enriquidores i inoblidables.

A continuació, es poden consultar les galeries d’imatges de la presentació a Sevilla i Málaga.

Sevilla

presentacion sevilla noviembre 2019 (31)

Málaga

presentacion malaga noviembre 2019 (1)
Share This