932 954 545

IPS serà, un cop més, patrocinador Silver de la trobada AGEO para la Competitividad del Sector, que tindrà lloc el proper dimecres, 23 d’octubre, a la Cidade da Cultura de Galicia, a Santiago de Compostela. La companyia certifica, així, el seu recolzament continuat a l’esdeveniment que congrega les empreses operadores de Galicia.

Sota el títol ‘El juego ante su futuro: industria y sociedad’, al VI Encuentro AGEO es constituirà un fòrum de debat amb l’objectiu d’analitzar la situació actual de la indústria posat especial atenció en el seu futur davant dels canvis normatius que es poden succeir. IPS estarà presenta a la cimera gallega impulsada per la Asociación Gallega de Empresas Operadoras, ja que aquesta cita de referència s’ha convertit en un dels esdeveniments de col·laboració imprescindible per a la companyia.

Per a IPS és un punt clau poder estar a prop de les empreses i acompanyar-les en les diferents fases del seu desenvolupament professional. La col·laboració entre agents del sector permet constituir una indústria forta i competitiva que sigui capaç d’enfrontar-se als diferents reptes diaris que puguin sorgir. Per tant, l’aposta per l’Encuentro AGEO és ferma mitjançant el patrocini Silver i l’assistència a l’esdeveniment.

Share This