932 954 545

IPS patrocina, un any més, el sopar anual de l’associació Azemar Aragó que tindrà lloc el proper divendres, 29 de novembre, al Restaurant El Cachirulo, a Saragossa. D’aquesta manera, IPS certifica un cop més el seu suport a les empreses operadores de la zona, de la mateixa manera que ho fa amb la resta de les comunitats autònomes.

El compromís d’estar a prop de les operadores i acompanyar-les és un dels punts clau de l’estratègia que la companyia ha començat a potenciar aquest any 2019. Compartir coneixement i experiències, descentralitzar l’equip comercial i consolidar el cicle de ponències sobre l’optimització de sales de joc són exemples de com s’està materialitzant aquesta iniciativa.

La ferma aposta d’IPS per Azemar es tradueix, a més, amb l’aportació extra d’un obsequi especial que es sortejarà durant la celebració del sopar. Aquest regal respon a tres paraules clau que identifiquen la companyia: mobilitat, innovació i tecnologia. Lemes considerats característiques essencials per a què les empreses operadores aconsegueixin treure el màxim rendiment de la seva explotació i en els quals IPS és un referent.

Share This