932 954 545

Fa dies, IPS va estrenar nova pàgina web amb un disseny atractiu i una usabilitat millorada per facilitar la navegació des de qualsevol dispositiu a tota la informació sobre productes i serveis. IPS avança un pas més cap a l’adaptació global de tots els canals de comunicació a una nova imatge corporativa que desprèn innovació, accessibilitat i coneixement.

Aquesta nova carta de presentació respon a la línia comunicativa iniciada aquest 2019 gràcies a la qual IPS Vol esdevenir un referent en l’oferta de serveis actualitzats i innovadores per al sector del recreatiu. L’aposta ferma per la consultoria, la gestió de projectes i la formació són nous elements per sumar a aquesta estratègia alineada amb les solucions globals per a sales de joc i per a hostaleria.

La nova pàgina web d’IPS és totalment responsive i està organitzada en 5 grans apartats. En primer lloc, un referent a la presentació de la companyia, qui compta amb més de 30 anys d’experiència, i en la seva política de recursos humans. En segon, el llistat de solucions, des de la Plataforma màster, plataforma tecnològica a la qual pivoten la resta de les aplicacions, fins al Roulette Jackpot, una de les múltiples opcions de joc que ofereixen. En tercera posició, els serveis de consultoria i formació que faciliten que els operadors obtinguin el màxim rendiment dels productes adquirits. A continuació, un resum de les últimes notícies publicades per IPS. I per finalitzar, l’accés a l’Àrea Privada dels clients, on poder accedir a contingut exclusiu.

IPS aconsegueix, amb el redisseny de la seva pàgina web, un dels objectius principals per a aquest any que passa per renovar la imatge corporativa de la companyia per modernitzar-la i actualitzar-la als cànons d’avui dia.

Share This