932 954 545

Tornem a ser patrocinadors Silver del VII Encuentro AGEO per a la Competitivitat del Sector que tindrà lloc, dijous 29 d’octubre, en un nou format virtual en compliment de les recomanacions sanitàries. Reiterem així el nostre suport a un esdeveniment que congregarà a les empreses operadores de Galícia amb el principal objectiu de debatre sobre l’escenari post-covid.

La jornada anual d’AGEO s’emetrà, a través de streaming, des de l’Hotel Puerta del Camino de Santiago de Compostela. L’esdeveniment comptarà amb algunes intervencions presencials i amb la participació d’assistents via internet. Ens sumem així al fòrum de debat, sota el lema “Vuelve el Juego”, en un moment crucial per al sector a nivell estatal.

La trobada pretén posar sobre la taula temes urgents com el desenvolupament sectorial post-pandèmia, la situació en l’hostaleria i els salons, la fiscalitat i les diferents normatives estatals i aportar també solucions per a construir un sector de futur. Donem suport a una cita de referència, impulsada per la Asociación Gallega de Empresas Operadoras, que s’ha convertit ja en un dels esdeveniments d’imprescindible col·laboració per a nosaltres.

Per a IPS és clau poder estar prop de les empreses i acompanyar-les en les diferents fases del seu desenvolupament professional. La col·laboració entre agents del sector permet construir una indústria forta i competitiva capaç de fer front a reptes diaris i a importants desafiaments com el que ha plantejat el coronavirus. D’aquí la nostra aposta per la Trobada AGEO mitjançant el patrocini Silver.

Tots preparats perquè… ¡Vuelve el Juego!

Share This