932 954 545

Un any més ens aliem amb Metges Sense Fronteres per felicitar-vos les festes. La companyia col·labora amb l’organització medico-humanitària a través de la targeta de felicitació que enviem a tots els clients. Gràcies a aquesta aliança contribuim a finançar projectes dels quals es beneficien milers de persones de tot el món.

Segons defineix la pròpia ONG, Metges Sense Fronteres intervé davant el deteriorament brusc de les condicions medico-humanitàries de poblacions afectades per crisis que posen en perill la seva supervivència o la seva salut especialment víctimes de conflictes armats, víctimes de malalties endèmiques i epidèmiques, víctimes de violència social i persones excloses de l’atenció sanitària i víctimes de desastres naturals.

Aquesta iniciativa és una mostra més del nostre esperit solidari ja que apostem per valors com el compromís, la fraternitat, el respecte i l’empatia. Conscients que només és un petit pas, confiem que la suma dels esforços de molts genera la força suficient perquè causes solidàries com aquesta segueixin endavant i us animem a apostar per gestos similars.

Aprofitem també per desitjar-vos unes Bones Festes i un Feliç any nou, Feliz año nuevo, Urteberri on, Bon aninovo.

Poden fer donatius a Metges Sense Fronteres en el següent enllaç: https://www.msf.es/colabora/dona

Share This