Ja estan obertes les inscripcions per al proper #webinarIPS dedicat a DinamiaCard y los métodos de pago alternativos. La cita online serà dimecres, 14 de setembre, a les 12:00h (hora peninsular) i convida tots els interessats a connectar-s’hi de forma gratuïta.

Sistema TITO, mòdul cashless i integracions amb OktoPay o Paytef són alguns dels temes que s’abordaran al #webinarIPS. Es tracta d’una gran oportunitat per conèixer els principals avantatges que proporciona la integració d’aquestes tecnologies als salons i veure, en viu, com interactuen amb el nostre programari de gestió centralitzada de sales. A més, també es podrà comprovar com la família DinamiaCard és la solució integral de gestió del client que permet administrar l’operativa de tots els usuaris que accedeixen als locals de les operadores.

DinamiaCard y los métodos de pago alternativos és el nou #webinarIPS dirigit a totes les empreses que busquin optimitzar la gestió centralitzada de totes les sales. Josep Maria García, product owner de solucions per a salons, bingos i casinos, Pep Prieto, responsable de consultoria i implantació de projectes i Alejandro Cereto, executiu de comptes, seran els responsables de presentar totes les nostres solucions als assistents.

L´esdeveniment és gratuït i té una durada prevista d´1 hora. La cita començarà dimecres, 14 de setembre, a les 12:00h (hora peninsular). Les inscripcions es poden fer a través de l’enllaç que trobareu a continuació:

Share This