932 954 545

Obrim inscripcions per al webinar de Presentació del nou Servei de Telemetria per a Hostaleria, una sessió online on donarem a conèixer les principals funcionalitats i beneficis d’aquesta nova solució.

El Servei de Telemetria per Hostaleria d’IPS és una solució integral que permet gestionar l’operació en carrer amb informació en temps real de les màquines de l’empresa operadora. Gràcies a aquest servei, es pot accedir a dades actualitzades en temps real des d’un telèfon mòbil i accessibles en qualsevol moment.

Us citem a tots els interessats a conèixer les possibilitats d’aquesta solució el proper dimecres, 19 de maig, a les 12.00h (hora peninsular).

En l’anterior webinar, el taller pràctic de l’aplicació de recaptació mòbil, mostrem com fer recaptacions amb la seva app. Ara, mostrarem l’eina per prendre les decisions necessàries i determinar el quan. Vols conèixer el millor moment per recaptar? Establir rutes de recaptació flexibles? Vols consultar el desglossament temporal de la informació de joc? O evitar parar màquines per descàrrega del Hopper? Aquest webinar és la resposta a tots aquests dubtes.

L’esdeveniment serà online i gratuït i oferirà la possibilitat, un cop més, de resoldre dubtes i comentaris en directe. Serà una bona ocasió per conversar i desgranar els secrets del Servei de Telemetria per a Hostaleria.

L’enllaç per a la inscripció és: https://ecv.microsoft.com/0F5e1JlQTI

Share This