932 954 545

IPS ha obert les inscripcions per a les noves ponències que tindran lloc a Sevilla i Màlaga els propers 6 i 7 de novembre. Les dues capitals andaluses seran les noves ciutats que acolliran la presentació ‘Principales retos y necesidaes para la gestión integral de salas de juego’ que oferirà el responsable d’implantació de projectes i consultoria, Josep Prieto.

Aquesta nova oportunitat oferirà un marc idoni per a aprendre i conversar sobre les principals inquietuds a les quals s’enfronten les empreses operadores en el seu dia a dia. Així, totes elles estan convidades el dia 6 de novembre a Sevilla i el dia 7 de novembre a Màlaga. En ambdós casos, la inscripció és gratuïta i s’oferirà un cafè de benvinguda i un espai amb demostracions de les solucions d’IPS, amenitzat amb un aperitiu.

En aquesta ocasió, la conferència versarà sobre els temes que més interrogants desperten entre les empreses operadores andaluses. La gestió de l’admissió, focalitzada en el control d’accés; la comptabilitat a les sales, incloent la captura d’informació de forma electrònica, centralitzada i en temps real; el control d’efectiu, amb operacions localitzables, sistemes de pagament alternatius i nous paradigmes, i la gestió del client, captació i fidelització. A més, s’incorporaran noves eines per a fomentar el dinamisme, la reflexió i l’autoanàlisi amb l’objectiu que convidats s’emportin un treball útil i beneficiós de l’assistència a la ponència.

Madrid i Barcelona van ser les primeres localitats en acollir, amb gran èxit, la ponència ‘Principales necesidades y retos en la gestión integral de salas de juego’. El volum d’assistents i els comentaris recollits certifiquen la utilitat i l’interès de les xerrades que continuaran l’any vinent en altres capitals espanyoles.

Share This