932 954 545

Gran acollida de les diferents novetats que hem presentat a l’Expocongreso Andaluz. Diferents opcions per controlar presencialment l’accés als salons, mètodes de pagament alternatius i noves modalitats de facturació, com ara TicketBAI, han estat les propostes que més interès han despertat entre els assistents.

Vam aterrar a l’Expocongreso Andaluz presentant un ampli ventall de solucions tant per a sales com per a hostaleria. Així, vam mostrar les opcions per gestionar l’admissió als locals, ja sigui mitjançant barreres físiques, com són els portells, els torns o les portes; vam presentar en directe com funcionen els mètodes de pagament alternatius, sistema TITO o mòdul cashless, i ha vam integrar tot amb el nostre sistema centralitzat per a gestionar la comptabilitat de les sales en temps real, IPS-Control System. Pel que fa a hostaleria i gràcies a un display tàctil, els interessats van poder provar en directe l’aplicació de recaptació mòbil, el Servei de Telemetria per a Hostaleria i la Plataforma màster.

Estem molt satisfets amb les visites al nostre estand i volem agrair a l’organització l’exercici en la celebració d’aquesta 10a edició de l’Expocongreso Andaluz, la cita imprescindible per al sector a Torremolinos.

A continuació, compartim la galeria de fotos de la nostra participació a la fira andalusa.

Share This