932 954 545

La presentació sobre sales de joc que hem organitzat a Bilbao ha comptat amb una gran acollida per part de les empreses operadores de la zona. Un ambient distès i curiós ha propiciat que la xerrada ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ despertés l’interès dels assistents que es van animar a preguntar sobre les diferents operatives d’administració dels salons.

La presentació va respondre a les principals qüestions que regeixen el funcionament òptim dels espais de joc: Estàs captant nous clients?, Disposes d’una política de flux d’efectiu?, Obtens els indicadors adequats a l’àrea de comptabilitat?, Coneixes el flux de transaccions de la sala?, entre d’altres preguntes.

En l’apartat de demos de les diferents solucions d’IPS es va poder consultar i provar la Plataforma màster, amb el seu mapa d’efectiu, l’aplicació de recaptació i les opcions per controlar l’accés dels clients a la sala i la seva gestió en l’àmbit de la fidelització.

Va ser a la part final de l’esdeveniment, on es va poder gaudir d’un tast de cerveses artesanes d’Euskadi. Un moment de diversió i relaxació per gaudir de les begudes i acabar de consultar les demostracions.

La propera cita tindrà lloc a València el 11 de març i ja estan obertes les inscripcions, que són gratuïtes i obertes a qualsevol empresa operadora de la zona.

La galeria de fotos de l’edició ‘Principales retos y necesidades sobre la gestión integral de salas de juego’ de Bilbao es pot consultar al següent enllaç:

Share This